Utvärdering av 2012

Inte för att jag har varit så bra på det här med bloggande. Men nu ska jag ändå göra en utvärdering av året 2012. Det har hänt så otroligt mycket. Vet inte riktigt vart jag ska börja men vi börjar väl från början av 2012.
 
Fyllden 19 år, en skit ålder om jag får lov att uttrycka mig så, allting blev dyrare, tex båt, men man fick inte göra mer för det. fyller man 18 får man ta körkort och gå på krogen, fyller man 20 får man gå på systemet men inget kul händer när man fyller 19.
 
Hade ett jävla jobb med projektarbetet under hela vårterminen i trean, det körde en vänskap i botten som nu inte längre finns. Men som var trevlig när den väl var. Tack för det. :)
Sen kom tillslut STUDENTEN!!!! Vilken underbar känsla att få vara med om dels bal med del en underbart trevlig pojk som jag gärna hade haft mer kontakt med nu såhär efteråt. Och mina andra underbar baldejter var också underbara, eftersom jag fick gå med 3 ljuvliga människor! :)
Sen när man fick kliva ut där på balkongen och se alla människor som stod där med presenter och skyltar. En kanon upplevelse. så kul :D Åka traktor och vagn en hel kväll var ju verkligen pricken över i:et. Skulle jag gärna göra om och om igen! Så Tack TEP09 för tre underbara år och toppen student, utan er hade inget av det hela blivit som det blev! :)
 
Sen gick en hel sommar med allt som hör sorrmaren till, trevlig midsommar, och en massa jobb! Avslutades med en skojig personalfest. Med trevliga arbetskompisar. :)
 
Därefter gick flyttlasset till Gbg och en start på Chalmers och att läsa till Civilingenjör i teknisk matematik. Fyra kanon roliga veckors nollning började den tiden med och jag fick lära känna massor av nytt och underbart folk. Så jävla kul. Sen att plugga kanske inte har varit riktigt lika kul det är en annan sak. Men jag går verkligen till skolan nästan bara för att få träffa dem 6 ljuvligaste människorna i mitt liv just nu. Fibonacci ni är helt klart bäst! :D
 
Och nu sitter jag här och hela året har gått. Jag har inte lyckats haft ett enda förhållande på hela året, men vad gör väl det när man inser vilka vänner man verkligen har kvar hemma på ön och vilka människor man har fått skaffa ny kontakt med. :D
 
Tack 2012 och välkommen 2013 med snart ett eget besök på systemet :D

RSS 2.0