Dags för ett inlägg.

onej lovet e snart slut :( Har massor kvar att plugga bara för att jag är så dålig på att planera typisk! :( Sorry jag har varit usel på att blogga under lovet men de får ni ta :P Nu får ni ju ett inlägg iaf:)

De e bara typ åtta veckor kvar till sommarlov du e ju inte alls mycket. :O Men fan så skönt! :) Shit sen har man bara ett år kvar i skolan. Eller ja på gymnasiet sen blir de ju några år till på högskolan eller universitetet.

Haha ni fick ett kort inlägg bara men dock de :P För nu ska jag gå och dejta mina läxböcker.

Puss o hej.



10 anledningar att du är beroende av facebook.

1: Du vaknar upp efter en galen kväll och surfar in på facebook för att vänförfråga någon du pratade med under festen.
2: Du märker att du kollar på dina vänners vänners bilder och inser hur är patetiskt det är men du fortsätter ändå.
3: Du har kommit över en grym låt på youtube och du trycker på "gilla"
4: Du har facebook som startsida.
5: När du tar på tangentbordet är dina fingrar autmatist på "FA" som sedan fylls med ce och book.
6: Du loggar aldrig ut från facebook.
7: Du går in på någons profil och inser att ni har gemensamma vänner och tänker han/hon måste jag vänförfråga.
8: Du har över 500 vänner men du känner mindre än 10% av de.
9: Du spenderar mer tid framför facebook än dina skolböcker.
10: Sista anledningen är... Din kompis har blivit tillsammans eller gjort slut med någon och det är via facebook du får reda på det.



Ojdå en del  stämmer visst :P

Svävar på rosa moln av lycka

Svävar på rosa moln av lycka. Allt känns så underbart efter talet som gick kanonbra. Mycket kommentarer har man fått om att det var bra och beröred personer. Det kunder verkligen inte gå bättre än vad det gjorde. Eller förresten man kan alltid förbättra allt. :) Men alla kommentare om att det man sa var bra och så vidare de gör att man blir tillslut överlycklig. Just nu är ja så lycklig så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.

Nu är man totalt slut efter att ha hållit tal, ätit middag och varit med på invigningen. Filmade i massor har man också blivit så nu är man snart kändis på polhem250´s hemsida eller något xD
Allt det här var verkligen jätte kul. Är verkligen glad att det var just vi tre som blev utsedda att göra det här. Det var faktiskt roligare än vad jag hade förväntat mig.

Att få göra det här var kul och har get mig nya erfarenheter. Nu skulle jag kunna göra det om och om igen :D

Ne nu blir de nog en film och vila. Foton kanske kommer sen om ni har tur. Puss o hej

Färdig... ?

Nu är kläderna på tagna och man ser väl någolunda ut. host host. Eller jo de e nog ganska fint. Sminket är på smyckena är på och håret är fixat. Korten med talet är fixat och ja tror att allt är fixat nu. Hoppas jag annars har jag glömt något och de skulle ju va katastrof. :O Men ne jag intelar mig själv att jag inte har glömt något.

Bilder får ni sen.

Puss och hej nu måste jag dra för att hinna.

Fredag 06.00

Hejohå. Dags o gå in nu och klä på lillebror och se till så att lillasyster kommer upp så jag sen kan köra de till bussen och dagis. Sen blir de till o göra sig i ordning. Kors i taket de är idag som vi ska hålla tal jo! :O Redan? Jo men de känns bra :P Så vid nio ska man då vara i stan och visby strand. Men innan de måste man ha lämnab lillebror vid skolan också. Hur ska jag hinna allt detta :P Ne men de borde va lugnt. Klockan är ju bara 06.00 ännu så de hinner jag. Om jag går här ifrån nu de vill säga xD Så puss o hej.

Bjuder på ett citat idag.

Ärlighet är inte att säga allt man tycker, utan att mena allt man säger.

FBK ;)

Jahaja va ska ja kriva idag då? Har fixat mig i ordning lite till imorn. Duschat och fixat naglarna endast men dock de. Insåg varför jag inte målar naglarna så ofta. Har ju verkligen inte tålamod att sitta still tills nagellacket har torkat. De e ju tråkigt ju. Även om man kollar ishockeyslutspel. Men naglarna blev ganska fina ändå. xD
Ska nu göra i ordning mina kort till imorn. Eller ja jag ska nog bara ändra i texten på datorn. Skriver ut och limmar får jag göra imorn för nu orkar ja inte gå in :P

Står 3-0 till färjestad i finalen mot skellefteå. Men ännu 15 min kvar dock. Hejar på färjestad ;)
Vi får väl se va matchen slutar.



Du är så yeah yeah wow wow.

Favoritlåten sen man var liten. Men vem gör låten du är så yeah yeah wow wow bäst egentligen?




Jimmy Janson?




Eller Martin?

Albin 8år xD



Lite tråkig humor nu innan ja börjar plugga fysik :P

Jooobb

Ja blir så besviken varje gång ja loggar in på mailen och inser att jag inte fått något mail från något sommar jobb. Vill ju verkligen ha sommarjobb i sommar. Vill inte bara gå hemma och göra ingenting. Vill ha jobb och pengar och bli rik! Så är de bara! Men de lär ja ju inte få så då får jag väl slösa pengar då istället. Men vilka pengar då de e frågan. Snyft.
jaja ska inte sitta här och beklaga mig över de just nu. För nu ska ja sätta igång och plugga Fysik. eller ska bara göra de och de och kanske de innan, vem vet? hoho :P



Ojdå de blev ingen bild idag xD Hitta inte den aj skulle ha Hejsvej.

Fest? tyvvär inte :P

Hejohå. Övar tal diggar musik och skirver uppsats om fusk och doping. Kul? Ne skulle inte tro de eller iaf inte att skiva uppsats. Digga musik är rätt nice men blev fest sugen för de :O inte bra :P Eller ju kanske men ändå. Blir väl till o plugga lite fysik och engelska sen då. Huuu.. Jaja de e smällar man får ta. :P



FestSugen? Jo de kan man lugnt säga :P

Söndag..

Hu söndag igen. De betyder att det är måndag imorrn igen och en ny skolvecka som väntar. Men sen är de lov! Äntligen!
Var i sthlm igår och handlade kläder, skor och annat. Spenderade iaf massor utav pengar.. Eller jag och jag. Tur man har en gullig mamma. Tack! :) Men ja fick inte bara kläder med mig hem utan en hemsk förkylning också. De kom ju preciiiiis i rätt tid.. eller?
Ne nu blir de plugg plugg plugg och åter lite plugg. Juste måste skicka in en arbetsansökan också. Och pilla lite på talet.

jaja.. Får se om de kommer några bilder på kläderna och skorna sen.. Men lovar inget :P

Puss o hej


RSS 2.0