Söndag...

Typisk söndag klockan är tjugo i fem och jag har inte fått några läxor gjorda denna helg heller -.- blir så trött på mig själv för att jag är så dålig på att planera. Ha massor jag måste göra men ändå gör jag de inte. Okej jag har gjort lite den här helgen. Jag har börjat på engelska arbetet som jag ska prata om på onsdag och de a ju på tiden att jag började med det nu. Kunde faktiskt inte ha skutit upp det så mycket längre faktiskt. Men nu får jag väl fortsätta med det så man har så mycket fakta att man kan prata i en hel evighet. Hela tio minuter. Kors i taket!


Presentation?

Klockan är över tre och jag har inte fått något gjort alls. :O Jag borde plugga massor men det har jag inte gjort alls. Jag har inte den blakaste aning om vad jag ska prata om i 10-15 min på engelskan heller. Semlor? kan man prata om de i 10-15 min montro? Drar man ut på de så kanske man kan de. Eller ska man prata om Ishockey? Orkar dom lyssna på de i 10-15 min? Adolf Fredrik? Dansens historia? Klädernas historia? Ah jag blir galen på de här? Det är så svårt att välja när man får prata om precis vad som helst! Kan ingen bara säga prat om det här och så får man göra de bara. Aja får väl fundera vidare på de då.




Man behöver inte läsa det som är överstruket


Klänning?

Kollar runt lite på nätet för att se om jag hittar någon snygg klänning till det att jag ska hålla tal och shit den 15 april. Hittade dessa som föll mig i smaken. Tåls att tänkas på vilken man ska ha.





Klänning från bonprix.se kostar 229kr eller





Denna från nelly.com kostar 399kr.


host :O

Ursäkta men var är världen påväg egentligen :O Detta var väl kanske lite att gå till överdrift eller? Behöver man verkligen ha en mobil som bokstavligt talat är gjord för att spela på? :O Ja tydligen så behövs det för detta är en kommande sony ericsson xperia Play. Har 4 tums skärm, 5.1megapixel kamera, anderoid 2.3 och en spelkontroll. Ja men det är tydligt att man ska slå ihop alla sorters konsoller och hela köret och kunna ha det med sig överallt. Men visst vi är påväg framåt i teknikutvecklinen. Du kan bo på gatan och ändå ha allt. :O

Va tycker ni om denna?


RSS 2.0