bartender.

Iväg och leka bartender. Eller leka var kanske fel ord för jag ska faktiskt få jobba som det för en gångs skull hur nu det ska gå. Har ju faktiskt drömt om att få göra det eller i alla fall få gå en bartenderutbildning men så långt har jag inte kommit med mina livsplaner ännu. Men ikväll ska jag iallafall få jobba som det, på ett bröllop av alla ställen. Men de ska bli spännande och kul :)

Det var min gullunge Fannie som ringde igår och frågade om jag skulle göra något ikväll och de skulle jag ju inte så då frågade hon om jag ville jobba med henne som bartender ikväll på ett bröllop. Klart jag ville det dels för att få umgås med Fannie lite och dels för att få prova och se om de är kul :)

Jaja så de är mina kvällsplaner i alla fall. Ni andra får väl ha så kul denna lördagskväll :) (Ingen som vet att jag bloggar så det är ingen som läser ändå men vi kan ju låtsas att det är det) :P



Ojdå. och lite framtid.

Konstaterar att det är ett år sedan jag var inne här senast. Och visst jag kanske ska ta och ta börja skriva igen. Vi kan ju ge det ett försök men det kanske bara är kul i någon vecka. Men då är det ändå de :P

Kan ju säga att de senaste dagarna har fått mig att känna att hösten snart är nära. Inte bara för att det har varit typ dåligt väder utan även för att jag har fått svaret på vart jag har kommit in. Jag hade här nu i flera veckors tid gått och förberett mig på att jag inte skulle komma in på att läsa till Civilingenjör i Teknisk Matematik som jag helst ville. Men så i torsdags kom då äntligen beskedet och det var verkligen förvånande kan jag säga....

På mitt förstahandsval som var Civilingenjör i Teknisk Matematik i Lund så står jag som reserv. Och På mitt andrahandsval som var Civilingenjör i Teknisk Matematik I Göteborg har jag kommit in. :) Kan man säga att jag blev mer än förvånad eller. Men det var ett glädjande besked.:)

Dock har jag nu svårt att bestämma mig för om jag ska tacka ja till platsen i Göteborg på Chalmers eller om jag ska hoppas på att jag får en reservplats i Lund. Så ett val som borde vara lätt blev helt plötsligt lite svårt.

Men jag tror faktiskt att flyttlasset går till Göteborg i slutet av augusti. Dock måste jag ju ännu hitta någonstans att bo men det är ett annat problem. Tror att jag ska försöka byta lägenheten jag har nu här i Visby till en i Göteborg men vi får väl se om jag hittar någon att byta med. Men allting löser sig tillslut.

 

Vänlighet är den gyllene kedjan av vilken samhället hålls ihop.



RSS 2.0